Jump to content

  •  


   
Where Flight Simulation Enthusiasts Gather from Around the World!

There have been 499 of your fellow community members and guests in the forums and elsewhere on AVSIM within the last 15 minutes!

SUBMIT YOUR NEWS TO AVSIM

HOT SPOTS:
 rarrow.gif What's new in the Library
rarrow.gif The Market Place!

rarrow.gif What's New In the Market

rarrow.gif What's Popular In the Market

rarrow.gif Member Blogs

rarrow.gif AVSIM Social Groups - NEW!

rarrow.gif Member Reviews
rarrow.gif Bargain Hunters Forum
rarrow.gif Classified, Want, Swap Ads

rarrow.gif AVSIM Team Speak System - NEW!

rarrow.gif Video Library
rarrow.gif Live Video Streaming
rarrow.gif Image Gallery
rarrow.gif Community Links Library
rarrow.gif Tutorials

rarrow.gif FS9. FSX & P3D CTD Guide

rarrow.gif FSX / P3D Configuration Guide

rarrow.gif AVSIM Publications 



Simulation's Premier Resource!

AVSIM is a free service to the flight and simulation communities. Please help us keep it that way. Donate what you can today! Thank you for your support!




AVSIM Market Place
Featured Products!








. . .
Photo
- - - - -

lost in the triangle save bug


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 rcgldr

rcgldr

    New Member

  • Inactive Members
  • 2 posts
  • Joined 3 Years, 5 Months and 9 Days Ago.

Posted 16 November 2010 - 01:31 AM

I'm trying to create a set of saves during the lost in the triangle mission, but when I load a save, it goes in to free flight mode as opposed to mission mode. All mission related info is gone.I'm running on Windows XP if that makes any difference.

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

#2 basys

basys

    Member

  • Members
  • 450 posts
  • Joined 9 Years, 6 Months and 8 Days Ago.
  • Gender:Male
  • Location:EGNL, Barrow in Furness, Cumbria, UK

Posted 17 November 2010 - 06:00 PM

I'm trying to create a set of saves during the lost in the triangle mission, but when I load a save, it goes in to free flight mode as opposed to mission mode. All mission related info is gone.I'm running on Windows XP if that makes any difference.

Hi Folksrcgldr -The mission engine utilises additional CPU cycles,over that required in normal free-flight mode.Its a known issuewhen you have your sliders set too high,and FSX is still playing catch-up attempting to render the scenery.Try the following -Firstly delete all your non-working saved mission flights.Then fly your mission to the point you wish to save.Before saving - - Hit the pause button.- Wait 5 secs.- Then save.HTHATBPaul

#3 rcgldr

rcgldr

    New Member

  • Topic Starter
  • Inactive Members
  • 2 posts
  • Joined 3 Years, 5 Months and 9 Days Ago.

Posted 21 November 2010 - 11:15 PM

Before saving - - Hit the pause button. - Wait 5 secs. - Then save.

Didn't make any difference. When I load a savefile, I the mission compass is gone, and if I press escape, I see "end flight" instead of "end mission".