Jump to content

  •  


   
Where Flight Simulation Enthusiasts Gather from Around the World!

HOT SPOTS:
 rarrow.gif What's new in the Library

rarrow.gif Member Blogs

rarrow.gif Member Reviews - Contribute a Review!
rarrow.gif Bargain Hunters Forum
rarrow.gif Classified, Want, Swap Ads

rarrow.gif AVSIM Team Speak System

rarrow.gif Video Library
rarrow.gif Image Gallery
rarrow.gif Community Links Library
rarrow.gif Tutorials

rarrow.gif FS9, FSX & P3D CTD Guide - UPDATED V2!

rarrow.gif FSX / P3D Configuration Guide

rarrow.gif AVSIM Publications 



Simulation's Premier Resource!

AVSIM is a free service to the flight and simulation communities. Please help us keep it that way. Donate what you can today! Thank you for your support!











. . .
Photo

A2A Spitfire Accusim Core 1.2 (LINDA module version 1.3)


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 guenseli

guenseli

    Member - 1,000+

  • Members
  • 1,784 posts
  • Joined 6 Years, 4 Months and 2 Days Ago.

Posted 03 August 2011 - 10:52 AM

Here you can download the LINDA aircraft module for theA2A Spitfire Accusim.(for Accusim Core Update 1.2)Download and unzip it and place the complete folder into:Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\ModulesWe will update this files from time to time and will make a little note in this thread about the changes.Users, who also made changes to this codes could post it in this thread or drop me a PM and we will update the module.If you have created a complete new module (also for other addons) please PM us.click here to download version 1.3if you want a MCP Combo preset, rename the *.default files to *.lua which could be found here after installingMicrosoft Flight Simulator X\Modules\linda-cfg\aircrafts\A2A Spitfire

Edited by guenseli, 08 January 2012 - 07:32 AM.

Guenter Steiner
--------------------------------------------------------------------------------------
LINDA Lua Integrated Non-complex Device Assigning

SIMstarter 
--------------------------------------------------------------------------------------


Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

#2 guenseli

guenseli

    Member - 1,000+

  • Topic Starter
  • Members
  • 1,784 posts
  • Joined 6 Years, 4 Months and 2 Days Ago.

Posted 09 August 2011 - 11:27 AM

Updated 9th of August, version 1.1 "automatic gear" added to avoid pressing countless time the gear pumpa kind of cheating... but who cares ;-)

Guenter Steiner
--------------------------------------------------------------------------------------
LINDA Lua Integrated Non-complex Device Assigning

SIMstarter 
--------------------------------------------------------------------------------------


#3 bliksimpie

bliksimpie

    Member

  • Guests
  • 830 posts
  • Joined 7 Years, 6 Months and 11 Days Ago.

Posted 09 August 2011 - 01:51 PM

Updated 9th of August, version 1.1 "automatic gear" added to avoid pressing countless time the gear pumpa kind of cheating... but who cares ;-)

And it is working 100%.. Absolute awesome.. Gear pump is stil doing it's thing pumping that 40 pumps or what, so it is still good for me and you still have to be patient with the pumping for that period of time, but you have your hands a bit loose for all other stuff.. so it is still very much authentic for me and does not take away anything from the sim. Would have been totaly different if it just "bam" wheels are up and "bam" wheels are down, but this is not so.. So absolute brilliant to still see everything in action.!! Thank you Guenter. This surely is a huge improvement.!

#4 guenseli

guenseli

    Member - 1,000+

  • Topic Starter
  • Members
  • 1,784 posts
  • Joined 6 Years, 4 Months and 2 Days Ago.

Posted 09 August 2011 - 01:55 PM

Thanks, You can fiddle around a bit ... the frequency is now a pump every second...if you say it is toooo slow, report back and I can speed it up a bit ...

Guenter Steiner
--------------------------------------------------------------------------------------
LINDA Lua Integrated Non-complex Device Assigning

SIMstarter 
--------------------------------------------------------------------------------------


#5 bliksimpie

bliksimpie

    Member

  • Guests
  • 830 posts
  • Joined 7 Years, 6 Months and 11 Days Ago.

Posted 09 August 2011 - 02:01 PM

no it is perfect for me..!. thanks

#6 guenseli

guenseli

    Member - 1,000+

  • Topic Starter
  • Members
  • 1,784 posts
  • Joined 6 Years, 4 Months and 2 Days Ago.

Posted 21 October 2011 - 05:47 AM

Reworked Spitfire module to work with current A2A AccuSim Update 1.1 and MCP Combo2Version 1.2 is only working with current LINDA beta 1.1b

Guenter Steiner
--------------------------------------------------------------------------------------
LINDA Lua Integrated Non-complex Device Assigning

SIMstarter 
--------------------------------------------------------------------------------------


#7 guenseli

guenseli

    Member - 1,000+

  • Topic Starter
  • Members
  • 1,784 posts
  • Joined 6 Years, 4 Months and 2 Days Ago.

Posted 08 January 2012 - 07:33 AM

Updated for AccuSim Core version 1.2

Guenter Steiner
--------------------------------------------------------------------------------------
LINDA Lua Integrated Non-complex Device Assigning

SIMstarter 
--------------------------------------------------------------------------------------






   
Where Flight Simulation Enthusiasts Gather from Around the World!