Jump to content

  •  


   
Where Flight Simulation Enthusiasts Gather from Around the World!

HOT SPOTS:
 rarrow.gif The 2014 Demographic Survey! - NEW!

rarrow.gif What's new in the Library

rarrow.gif Member Blogs

rarrow.gif Member Reviews - Contribute a Review!
rarrow.gif Bargain Hunters Forum
rarrow.gif Classified, Want, Swap Ads

rarrow.gif AVSIM Team Speak System

rarrow.gif Video Library
rarrow.gif Image Gallery
rarrow.gif Community Links Library
rarrow.gif Tutorials

rarrow.gif FS9. FSX & P3D CTD Guide

rarrow.gif FSX / P3D Configuration Guide

rarrow.gif AVSIM Publications 



Simulation's Premier Resource!

AVSIM is a free service to the flight and simulation communities. Please help us keep it that way. Donate what you can today! Thank you for your support!











. . .
Photo
* * * - - 2 votes

CARENADO CT206H FSX/P3D SERVICE PACK 20130709 RELEASED


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 jjmp

jjmp

    Member

  • Members
  • 44 posts
  • Joined 1 Year, 10 Months and 9 Days Ago.

Posted 09 July 2013 - 04:30 PM

Lets see what happens...I thought more things would had been addressed to it, but sure we expect a second SP...

 

Cheers



Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

#2 Joe W

Joe W

    Member

  • Members
  • 219 posts
  • Joined 9 Years, 8 Months and 5 Days Ago.

Posted 09 July 2013 - 07:40 PM

I have a problem with the rudder. It seems to NOT throw enough.  If I have a vear off to the side  during takeoff I can't bring it back. The Transaction Number is #88147656, The Transaction Details are, Invoice number: 11492-20130706114904, I bought it from the flightsim Store on Saturday, July 06, 09:50 am.

What can I do about this? The nose wheel could use a bit more throw too.

Thanks

Joe W


Joe Watson
Lake Placid, Florida

#3 CT1

CT1

    Member

  • Members
  • 209 posts
  • Joined 3 Years and 23 Days Ago.

Posted 09 July 2013 - 07:45 PM

joe are you have you checked to see if your rudder controls are calibrated?, for my setup i have to recalibrate every now and again\



#4 Joe W

Joe W

    Member

  • Members
  • 219 posts
  • Joined 9 Years, 8 Months and 5 Days Ago.

Posted 09 July 2013 - 07:50 PM

Yes ....... I have done that 2 or 3 times .......... doesn't help at all. The joy I have is the Logitech 3D pro in the silver.

I started to edit the  aircraft.cfg but I don't feel like doing that to a plane that came that way.

Joe W


Joe Watson
Lake Placid, Florida

#5 hangar

hangar

    Member

  • Members
  • 858 posts
  • Joined 12 Years, 5 Months and 14 Days Ago.

Posted 09 July 2013 - 08:56 PM

sounds like you might have your auto-coordination turned on in your fsx settings menu?

 

if so, uncheck it



#6 jjmp

jjmp

    Member

  • Topic Starter
  • Members
  • 44 posts
  • Joined 1 Year, 10 Months and 9 Days Ago.

Posted 09 July 2013 - 09:35 PM

Yeah...check it out, I don't have that problem...



#7 Joe W

Joe W

    Member

  • Members
  • 219 posts
  • Joined 9 Years, 8 Months and 5 Days Ago.

Posted 10 July 2013 - 06:30 AM

Auto- coord has never been checked in FSX on my computer and it's not now. However ........ I noticed that if I choose another plane and then come back to the "H" I  do have a normal rudder. But .......... Why do I have to do this every time?

I also have the update installed and thought surely that this was fixed and it wasn't. What did the update cover?

Thanks


Joe Watson
Lake Placid, Florida

#8 JimmiG

JimmiG

    Member - 3,000+

  • Members
  • 3,582 posts
  • Joined 12 Years, 5 Months and 27 Days Ago.

Posted 10 July 2013 - 12:21 PM

Fixes:
-Flooding problem with transponder.
-Flying knob in the center of the VC
-Audio panel issues
-GNS knob texture issue.
-Oxygen knob animation.
-Pilot textures.
-Internal RPM sound.

You don’t need this Service Pack if you download the aircraft after July 9th, 2013, 2030GMT.



#9 Joe W

Joe W

    Member

  • Members
  • 219 posts
  • Joined 9 Years, 8 Months and 5 Days Ago.

Posted 10 July 2013 - 03:25 PM

Then thats why I couldn't tell the difference.

Still got the rudder problem ................


Joe Watson
Lake Placid, Florida

#10 BilboBaggins

BilboBaggins

    Member

  • Banned
  • 796 posts
  • Joined 1 Year, 8 Months and 2 Days Ago.

Posted 10 July 2013 - 07:03 PM

Fixes:
-Flooding problem with transponder.
-Flying knob in the center of the VC
-Audio panel issues
-GNS knob texture issue.
-Oxygen knob animation.
-Pilot textures.
-Internal RPM sound.

You don’t need this Service Pack if you download the aircraft after July 9th, 2013, 2030GMT.


Oh good, they fixed that oxygen control thing. You could turn it on, but not off! I was getting giddy......

Did they tone down the dashboard night lighting at all? Not a big deal but it does look a little excessive. I just run with the overheads and panel lighting on and it's fine.

#11 hangar

hangar

    Member

  • Members
  • 858 posts
  • Joined 12 Years, 5 Months and 14 Days Ago.

Posted 10 July 2013 - 09:52 PM

I just run with the overheads and panel lighting on and it's fine.


not sure what you meant by this...am I missing some extra lighting somewhere because I thought thats all there is (floods and panel)? They really should have added a 3 setting dimmer for the panel and also make the floods a little brighter. I find this plane very annoying at nite because of the lighting....even the taxi and landing lights cant be seen well enough from your seat to be of much use while taxiing and landing....and I dont care if the real plane is the same way TBH.

#12 nn55

nn55

    New Member

  • Members
  • 3 posts
  • Joined 2 Years, 3 Months and 13 Days Ago.

Posted 11 July 2013 - 08:03 AM

there is no switchsound when turning "on" the pedestal lt. what I want to ask is: is it possible for me to change that whithout gauge programming?

Thank you

stephan



#13 BilboBaggins

BilboBaggins

    Member

  • Banned
  • 796 posts
  • Joined 1 Year, 8 Months and 2 Days Ago.

Posted 11 July 2013 - 05:59 PM

not sure what you meant by this...am I missing some extra lighting somewhere because I thought thats all there is (floods and panel)? They really should have added a 3 setting dimmer for the panel and also make the floods a little brighter. I find this plane very annoying at nite because of the lighting....even the taxi and landing lights cant be seen well enough from your seat to be of much use while taxiing and landing....and I dont care if the real plane is the same way TBH.


Hangar I'm sorry, yes, there's only the floods and the extreme glare of the panel lights. I was confusing it with another plane where you can just light up the text on the panels without illuminating the surfaces.


#14 hangar

hangar

    Member

  • Members
  • 858 posts
  • Joined 12 Years, 5 Months and 14 Days Ago.

Posted 11 July 2013 - 07:02 PM

ah yea, ok...just making sure. Maybe you were thinking of the tbm because I do the same as you (just using the text backlighting with no panel lights).



#15 iflygary

iflygary

    Member

  • Members
  • 40 posts
  • Joined 6 Years, 7 Months and 7 Days Ago.

Posted 14 July 2013 - 05:36 PM

Hey guys, I'm wondering if a second service pack is on the way????  The sound still isn't correct and the landing light on the front of the cowling is inoperative.  Anyone else noticed this?

 

Gary







   
Where Flight Simulation Enthusiasts Gather from Around the World!