Jump to content

  •  


   
Where Flight Simulation Enthusiasts Gather from Around the World!

HOT SPOTS:
 rarrow.gif The 2014 Demographic Survey! - NEW!

rarrow.gif What's new in the Library

rarrow.gif Member Blogs

rarrow.gif Member Reviews - Contribute a Review!
rarrow.gif Bargain Hunters Forum
rarrow.gif Classified, Want, Swap Ads

rarrow.gif AVSIM Team Speak System

rarrow.gif Video Library
rarrow.gif Image Gallery
rarrow.gif Community Links Library
rarrow.gif Tutorials

rarrow.gif FS9. FSX & P3D CTD Guide

rarrow.gif FSX / P3D Configuration Guide

rarrow.gif AVSIM Publications 



Simulation's Premier Resource!

AVSIM is a free service to the flight and simulation communities. Please help us keep it that way. Donate what you can today! Thank you for your support!











. . .
Photo
- - - - -

A2A -172 Problem


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 jetsmell

jetsmell

    Member

  • Members
  • 494 posts
  • Joined 1 Year, 6 Months and 4 Days Ago.

Posted 08 September 2013 - 06:25 AM

 I can not bring up all the spread sheets using the Shift + 2 , 3 , 4 , etc. I can bring up a few things. When I go to Views > Instrument  panels I get Mini Controls, Maintanence Hanger , etc. I can't get Pre Flight Check Diagram. On the top of the list  it says control pane, when I click on that I get nothing.

 Prior I deleted all keys in FSX so I could customize my own commands and also because I use EZDOC. That all works fine. Is there a way to get into the A2A 172 files to program my own keys to bring up all the views that you see in the A2A manual? Working with files is still not one of my stronger talents.



Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

#2 SAX702

SAX702

    Member

  • Members
  • 803 posts
  • Joined 12 Years, 5 Months and 10 Days Ago.

Posted 08 September 2013 - 07:00 AM

Respectfully suggest asking the question here.  


SAX702

#3 molleh

molleh

    Member

  • Members
  • 792 posts
  • Joined 4 Years, 6 Months and 8 Days Ago.

Posted 08 September 2013 - 08:55 AM

You have to keep the FSX controls for the shift 1 through 9 panels. Re-assign them and all should be well again.

 

It's not just for the A2A 172, it's for any aircraft that has 2d pop-ups on those keys.



#4 RobRog

RobRog

    New Member

  • Members
  • 1 posts
  • Joined 1 Year, 1 Month and 2 Days Ago.

Posted 08 September 2013 - 09:00 AM

As Molleh says. These can be any key combinations, not necessary SHIFT+#, but the events cannot be empty.

 

Look for "Panel window # (display/hide)" events in the list.

 

regards

ROB

A2A Simulations Inc.



#5 jetsmell

jetsmell

    Member

  • Topic Starter
  • Members
  • 494 posts
  • Joined 1 Year, 6 Months and 4 Days Ago.

Posted 08 September 2013 - 04:45 PM

I went into FSX Controls and that part did work after I gave the Panels new assignments , but when I bring up the pre-flight screen and click on check oil for example the camera doesn't go right there and I can't show the dip stick.



#6 jetsmell

jetsmell

    Member

  • Topic Starter
  • Members
  • 494 posts
  • Joined 1 Year, 6 Months and 4 Days Ago.

Posted 08 September 2013 - 11:08 PM

Got it all together, thanks guys!







   
Where Flight Simulation Enthusiasts Gather from Around the World!